duminică, 26 iunie 2011

Traian Băsescu: „Tricolorul trebuie purtat în suflet, eu acolo îl am“

Preşedintele Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu

 
Preşedintele României a participat, duminică dimineaţă, la ceremonia prilejuită de Ziua Drapelului, din Piaţa Tricolorului, în faţa Cercului Militar Naţional din Capitală.
Traian Băsescu s-a aflat alături de mai mulţi oameni politici din România, printre care şi ministrul Apărării, Gabriel Oprea, şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Preşedintele a ţinut un discurs în cadrul căruia a vorbit despre importanţa tricolorului, dar şi despre faptul că suntem într-un moment în care avem nevoie de solidaritate.„Tricolorul ne însoţeşte astazi militarii în Afganistan, îi însoţeşte pe militarii români căzuţi la datorie. Tricolorul este definiţia noastră, în tricolor regăsim pământul ţării, istoria noastră şi viitorul nostru. Suntem într-un moment în care nu părem a înţelege că avem nevoie de solidaritate mai mult decât oricând", a spus Băsescu.
Şeful statului le-a urat românilor „La mulţi ani“ şi a precizat că tricolorul trebuie purtat în suflet. „Tricolorul trebuie purtat în suflet, eu acolo îl am. Astăzi, de Ziua Tricolorului, le urez românilor «La mulţi ani» şi salut armata şi Biserica", a încheiat preşedintele.
SURSA : ADEVARUL.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu