marți, 14 mai 2013




 SEMINAR -INVATATURI ESENIENE



In perioada 15-16 Iunie 2013 va avea loc un seminar sustinut de Dr.ir. Ion Barosan, instructor si ghid in Sistemul Pentru Cercetarea Adevarului. Ion este profesor la Universitatea Tehnica din Eindhoven, Olanda, are peste 15 ani de experienta in practicarea meditatiei crestine, specifica Sistemului pentru Cercetarea Adevarului, si peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice crestine, participand la diferite seminarii internationale dedicate Invataturilor Eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia). De asemenea, Ion a practicat Yoga, tai-chi, taoism, chi-gong, dar adevarata transformarea si implinire spirituala si-a gasit-o in Practica Ezoterica Crestina, unde s-a reintors ca un Fiu Ratacitor acasa.
Seminar: Invataturi Eseniene Crestine
Aspectele teoretice ale Sistemului vor fi prezentate, dar seminarul este destinat mai mult practicii ezoterice crestine: exercitii si meditatii.
Program:
Sambata 15 Iunie: 9.30 – 18:00 Duminica 16 Iunie : 9:30 – 18:00
Teme Abordate:
                    Practica Meditatiei si Exercitiului
                    Cine suntem noi ca fiinte umane ?
                    Cine sunt Dumnezeu, Logosul, Duhul Sfant, Arhnghelii ?
                    Purificarea Personalitatii Noastre; Muncile lui Hercule
                    Vindecarea Celor Trei Corpuri: Material, Psihic, Mental
                    Protectia si Curatirea Corpurilor Noastre
                    Acordarea Arhanghelica


Inscrieri prin e-mail: Va puteti inscrie pentru seminar, folosind adresa de e-mail: daskalosro@gmail.com
Inscrieri prin telefon: Tel. 0723451770 (Ionela) Informatii suplimentare: Tel. 0723451770 (Ionela) Locatia: Adresa exacta va fi anuntata ulterior Taxa de inscriere : 225 RON Taxa de inscriere pentru studenti si pensionari: 120 RON In taxa este inclusa si cartea „Invataturi Eseniene” !!
Informatie despre Invataturile Eseniene poate fi obtinuta pe facebook:
https://www.facebook.com/invataturieseniene.esenian?ref=tn_tnmn
sau din cartile Invaturilor Eseniene:
-Invataturi Ezoterice, Practica Ezoterica, Porti Catre Lumina, Viata lui Iisus Pe Acest Pamant, Simbolul Vietii care pot fi gasite aici http://www.eusunt.ro/autor/Stylianos-Atteshlis~1783/ si http://www.eusunt.ro/autor/Panayiota-Theodoki-Atteshli~1784/
Sistemul Pentru Cercetarea Adevarului-Scurta Prezentare
Sistemul Pentru Cercetarea Adevărului se bazeaza pe Noul Testament şi pe învăţăturile lui Iisus Hristos, sistemul fiind prezentat cercetătorilor adevărului din lumea intreaga, de către Dr. Stylianos Atteshlis, cunoscut sub numele de Daskalos.
Este un privilegiu că putem prezenta publicului din Romania acest sistem creştin de meditaţie, uşurând munca celor în căutare de înălţare spirituală, de apropiere de Dumnezeu, fără a fi necesar să ne îndreptăm căutarea spre alte zări, deoarece sistemul nostru este foarte apropiat modului Creştin de gândire, bazat pe iubire, înţelepciune şi puterea voinţei. Dupa 2000 mii de ani, asa cum au prezis esenienii, aceste invataturi au aparut din nou. A venit timpul sa aflam ce s-a intamplat in timpul lui Iisus, care au fost invataturile lui adevarate si nedistorsionate. Scopul adevarat al acestor invataturi este acela de trezire spirituala si realizarea de sine, pas cu pas, fara a forta, si fara a ne retrage din lume, ci infruntand problemele si neajunsurile vietii zilnice intr-un mod bland si constient. O caracteristica principala a sistemului este modul in care pamantescul şi Divinul sunt tratate, astfel incat sa nu se creeze o diviziune intre ele. Nu este sanatos şi nici respectuos sa anihilăm lumea materiala, creand o prapastie intre starea meditativa şi starea normala de trezire. Invataturile prezinta sistematic toate meditatiile si exercitiile de
care avem nevoie pentru a progresa, pas cu pas, pe calea spirituala, insotiti, in constientizare de sine, de Iisus, Duhul Sfant, Arhangheli si Ingerul Pazitor, totul fiind bazat pe Iubirea Divina. Cum putem vedea si “masura” efectele pozitive pe care meditatiile si exercitiile le au asupra noastra ? Se pot observa cateva lucruri, care inainte erau de neconceput sau greu realizabile, ca de exemplu :
1.      Armonizarea noastra interioara si cu cei din jurul nostru.
2.      Imbunatatirea starii corpurilor fizic, emotional si mental.
3.      Autovindecare si vindecare persoanelor suferinde.
4.      Controlul emotiilor si gandurilor negative.
5.      Deschiderea centrilor de energie intr-un mod sigur si bland.
6.      Deschiderea centrului inimii, Sfanta Sfintelor.
7.      Clarviziune si clarauditie.
8.      Parasirea constienta a corpului si calatoriile astrale.
9.      Uniunea cu Arhangheli.


Seminarul se va desfasura pe parcursul a doua zile. Scopul major al seminarului este unul practic, de inceperea purificarii personalitatii curente, primul pas catre autovindecare, protectia corpurilor si armonizarea noastra interioara si cu lumea in care traim.
De aceea Eu va spun: Cereti, si vi se va da; cautati, si veti gasi; bateti si vi se va deschide. Luca 11:9.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu