miercuri, 29 mai 2013

VOX POPULIDincolo de tentativa nereușită de victimizare și de fentare a deciziei corecte de excludere din partid, interesante sunt comentariile cetățenilor care fac dovada că știu bine cine este acest personaj sinistru.
Formațiunea politică pe care o promovează deja va avea cu siguranță un eșec răsunător. Le dorim multe „succesuri”.
 
Daniel Funeriu: În seara asta demisionez din PDL
Fostul ministru al Educației, democrat-liberalul Daniel Funeriu, a anunțat, marți seara, la B1 Tv, că își va da demisia din PDL. Decizia fostului membru al Guvernului vine ca urmare a acuzațiilor aduse de colegul de partid Alin Popoviciu, care a declarat că Funeriu contactează oameni din organizații pentru a-i convinge să adere la un nou partid.
“O să îmi dau demisia din PDL în această seară. (…) Sunt colegii PDL pe care îi respect și nu vreau să îi pun în situația penibilă în care să fie într-un conflict de loialitate față de actuala conducere a PDL-ului sau față de o agendă a modernizării pe care ei știu bine că eu am susținut-o”, a spus consilierul prezidențial pe probleme de educație.
”Toată această tevatură nu face bine nimănui”, a adăugat Funeriu.
”Eu cred că e mult mai de dreapta un om care se trezește la șase dimineața, care lucrează, face o treabă bună, culege zarzavaturi pe câmp și merge și le vinde în piață decât oameni care discută de dimineața până seara despre dreapta la televizor. Deci eu cred că de dreapta sunt toți acei oameni din România care muncesc, toți acei oameni din România care stau cu fruntea sus, nu care stau cu mâna întinsă și cred că alături de ei trebuie să fim. Și să știți că într-un partid e mult de dat și nu e neapărat foarte mult de luat”, a conchis fostul ministru.
Numele lui Daniel Funeriu a fost vehiculat în contextul unei serii de excluderi din PDL, împreună cu cele ale lui Theodor Baconschi, Toader Paleologu sau Cristian Preda.


Comentarii
 1. 29 May 2013 09:03
Muncitor a spus:
Colegule de gen neutru esti un mare ticalos.
Am trait sa o aud si pe asta !
”Eu cred că e mult mai de dreapta un om care se trezește la șase dimineața, care lucrează, face o treabă bună, culege zarzavaturi pe câmp și merge și le vinde în piață”
Cei care muncesc sunt exploatatii corporatiilor sustinute de partidele de dreapta.
D-le Funebru partidele de dreapta sunt emanatia marilor corporatisti, industriasi, etc.
Nu-i mai lingusi pe cei ce muncesc ca nu ai nici o legatura cu ei.
 1. 28 May 2013 23:34
Funeriule, te faci ca ploua ? a spus:
Mai intai, e adevarat ca ai luat licenta in chimie cu lucrarile facute de chimisti, cu ochi albastri, dar chimisti, din tara ?.unde ai facut ultima clasa de liceu si cine ti-a dat diploma de absolvire ? Ai mintit ca ai fugit din tara inainte de a termina liceul. Tatal tau, cunoscut cu Basescu de atunci, era in misiune la Strassbourg. Nu cumva ai fost pregatit si tu si trimis in misiune, sa faci “studii” in Vest ? Furi bani de la bugetul Romaniei de multi ani, caci nu prea stii sa faci mare lucru. Romanii trebuie sa stie cine esti !
  • 28 May 2013 23:40
Funeriule, cabotinule ! a spus:
te-ai dat mare cercetator ? pai cum ai esuat in politichia lui Basescu, cocina politica adevarata? Pai cum s-a dispensat Marea Chimie fara Marele Chimist-Funeriu ? Poate e timpul sa povestim despre “cercetarile ” tale in chimie, cu lucrarile la care ai participat ca mana cincea (dealtfel doua, nu mai multe). Ai tupeul si nesimtirea sa incasezi, acum de multi ani, bani de la Bugetul Statului. esti un Nimeni perfect, nu te pricepi la nimic, nu te duce capul la nimic bun, dar ai venit sa sugi din banii putini pe care-I are Romania. Du-te-n drumul tau de “cercetator” si lasa teritoriul sa respire (nu esti singurul gunoi parazit).
 1. 28 May 2013 23:21
mcv a spus:
Priviti-l! Figura de nemernic platit sa faca rau…A nenorocit invatamantul si cercetarea In ministeriatul lui, mai mult de jumatate din banii de la buget destinati acestor domenii au luat calea strainatatii (plimbareli, simposioane, evaluatori straini???). I-a umilit in ultimul hal pe profesori, copiilor de la tara le-a desfiintat scolile si le-a luat mijloacele de locomotie sa ii impiedice sa invete. In acest timp pentru merite deosebite a PRIMIT PERSONAL DE LA UE 1 milion euro pentru un proiect grant (care vrem sa stim si noi cum s-a materializat!)-In demolarea invatamantului???.In cnsecinta,e normal acum sa isi doreasca sa intre sub umbrela partidul tradatorilor de neam fondat de basescu PS. Dupa mine e bine ca toti acesti nenorociti se strang intr-o gasca numita fmp…O sa fie mai usor de gasit la o adica!

 1. 28 May 2013 22:11
Lucian a spus:
Măi să fie. Dar de când e clasa muncitoare „de dreapta”? Auzi la el: „Eu cred că e mult mai de dreapta un om care se trezește la șase dimineața, care lucrează, face o treabă bună, culege zarzavaturi pe câmp și merge și le vinde în piață decât oameni care discută de dimineața până seara despre dreapta la televizor. Deci eu cred că de dreapta sunt toți acei oameni din România care muncesc, toți acei oameni din România care stau cu fruntea sus, nu care stau cu mâna întinsă și cred că alături de ei trebuie să fim.” De ce e de dreapta muncitorul agricol, sau lucrătorul în genere, fie el agricultor, tâmplar, meseriaș, profesor, doctor, mic antreprenor, mic comerciant etc. – pentru că e exploatatul nr. 1 al marilor corporații susținute de partidele d-lui Funeriu? Chiar nu le e rușine obrazului acestor băsiști ticăloși să-și revendice clasa muncitoare? Sau cred că pot păcăli la nesfârșit?

  • 28 May 2013 22:42
Piata Universitatii a spus:
Pai nu si-au revendicat ei si Piata Universitatii ?….
Sa-i revendice pamantul de ciumati !
 1. 28 May 2013 22:10
SocrateS a spus:
adio si n’am cuvinte…du-te de unde ai venit!!!!!

 1. 28 May 2013 21:25
sanki a spus:
… ma-kacii se vor bucura mult sa te vada … le semeni perfect … te vei integra rapid !!!!!!!!!!!!!!
 1. 28 May 2013 21:14
ILRMRUFC….. a spus:
Si se va inscrie in partidul adunaturilor…..
 1. 28 May 2013 20:57
matraguna Pro-Schengen,Pro-UE si Pro-USA a spus:
funereala ai face bine sa demisionezi prin atirnarea cu funia legata la git ,de un copac.
 1. 28 May 2013 20:48
sanki a spus:
… funeBriule, este momentul sa fugi in jungla si urca-te in copac … acolo este locul tau … masoara viteze de pumni de toate marimile … caci te pricepi … esti un renumit om de stiinta … la viteza pumnului …
 1. 28 May 2013 20:33
Gogu a spus:
Un manglitor ordinar care a furat la greu pentru el si seful lui.
Va trebui sa raspunda ! Cine i-a dat grade nu are decat sa-i smulga epoletii si sa-l trimita in fata instantei.

 1. 28 May 2013 20:24
Funeriule, te faci ca ploua ? a spus:
unde ai facut ultima clasa de liceu si cine ti-a dat diploma de absolvire ? Ai mintit ca ai fugit din tara inainte de a termina liceul. Tatal tau, cunoscut cu Basescu de atunci, era in misiune la Strassbourg. Nu cumva ai fost pregatit si tu si trimis in misiune, sa faci “studii” in Vest ? Furi bani de la bugetul Romaniei de multi ani, caci nu prea stii sa faci mare lucru. Romanii trebuie sa stie cine esti !

 Sursa : dcnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu