miercuri, 29 mai 2013

VOX POPULI



Dincolo de tentativa nereușită de victimizare și de fentare a deciziei corecte de excludere din partid, interesante sunt comentariile cetățenilor care fac dovada că știu bine cine este acest personaj sinistru.
Formațiunea politică pe care o promovează deja va avea cu siguranță un eșec răsunător. Le dorim multe „succesuri”.
 
Daniel Funeriu: În seara asta demisionez din PDL
Fostul ministru al Educației, democrat-liberalul Daniel Funeriu, a anunțat, marți seara, la B1 Tv, că își va da demisia din PDL. Decizia fostului membru al Guvernului vine ca urmare a acuzațiilor aduse de colegul de partid Alin Popoviciu, care a declarat că Funeriu contactează oameni din organizații pentru a-i convinge să adere la un nou partid.
“O să îmi dau demisia din PDL în această seară. (…) Sunt colegii PDL pe care îi respect și nu vreau să îi pun în situația penibilă în care să fie într-un conflict de loialitate față de actuala conducere a PDL-ului sau față de o agendă a modernizării pe care ei știu bine că eu am susținut-o”, a spus consilierul prezidențial pe probleme de educație.
”Toată această tevatură nu face bine nimănui”, a adăugat Funeriu.
”Eu cred că e mult mai de dreapta un om care se trezește la șase dimineața, care lucrează, face o treabă bună, culege zarzavaturi pe câmp și merge și le vinde în piață decât oameni care discută de dimineața până seara despre dreapta la televizor. Deci eu cred că de dreapta sunt toți acei oameni din România care muncesc, toți acei oameni din România care stau cu fruntea sus, nu care stau cu mâna întinsă și cred că alături de ei trebuie să fim. Și să știți că într-un partid e mult de dat și nu e neapărat foarte mult de luat”, a conchis fostul ministru.
Numele lui Daniel Funeriu a fost vehiculat în contextul unei serii de excluderi din PDL, împreună cu cele ale lui Theodor Baconschi, Toader Paleologu sau Cristian Preda.


Comentarii
  1. 29 May 2013 09:03
Muncitor a spus:
Colegule de gen neutru esti un mare ticalos.
Am trait sa o aud si pe asta !
”Eu cred că e mult mai de dreapta un om care se trezește la șase dimineața, care lucrează, face o treabă bună, culege zarzavaturi pe câmp și merge și le vinde în piață”
Cei care muncesc sunt exploatatii corporatiilor sustinute de partidele de dreapta.
D-le Funebru partidele de dreapta sunt emanatia marilor corporatisti, industriasi, etc.
Nu-i mai lingusi pe cei ce muncesc ca nu ai nici o legatura cu ei.
  1. 28 May 2013 23:34
Funeriule, te faci ca ploua ? a spus:
Mai intai, e adevarat ca ai luat licenta in chimie cu lucrarile facute de chimisti, cu ochi albastri, dar chimisti, din tara ?.unde ai facut ultima clasa de liceu si cine ti-a dat diploma de absolvire ? Ai mintit ca ai fugit din tara inainte de a termina liceul. Tatal tau, cunoscut cu Basescu de atunci, era in misiune la Strassbourg. Nu cumva ai fost pregatit si tu si trimis in misiune, sa faci “studii” in Vest ? Furi bani de la bugetul Romaniei de multi ani, caci nu prea stii sa faci mare lucru. Romanii trebuie sa stie cine esti !
    • 28 May 2013 23:40
Funeriule, cabotinule ! a spus:
te-ai dat mare cercetator ? pai cum ai esuat in politichia lui Basescu, cocina politica adevarata? Pai cum s-a dispensat Marea Chimie fara Marele Chimist-Funeriu ? Poate e timpul sa povestim despre “cercetarile ” tale in chimie, cu lucrarile la care ai participat ca mana cincea (dealtfel doua, nu mai multe). Ai tupeul si nesimtirea sa incasezi, acum de multi ani, bani de la Bugetul Statului. esti un Nimeni perfect, nu te pricepi la nimic, nu te duce capul la nimic bun, dar ai venit sa sugi din banii putini pe care-I are Romania. Du-te-n drumul tau de “cercetator” si lasa teritoriul sa respire (nu esti singurul gunoi parazit).
  1. 28 May 2013 23:21
mcv a spus:
Priviti-l! Figura de nemernic platit sa faca rau…A nenorocit invatamantul si cercetarea In ministeriatul lui, mai mult de jumatate din banii de la buget destinati acestor domenii au luat calea strainatatii (plimbareli, simposioane, evaluatori straini???). I-a umilit in ultimul hal pe profesori, copiilor de la tara le-a desfiintat scolile si le-a luat mijloacele de locomotie sa ii impiedice sa invete. In acest timp pentru merite deosebite a PRIMIT PERSONAL DE LA UE 1 milion euro pentru un proiect grant (care vrem sa stim si noi cum s-a materializat!)-In demolarea invatamantului???.In cnsecinta,e normal acum sa isi doreasca sa intre sub umbrela partidul tradatorilor de neam fondat de basescu PS. Dupa mine e bine ca toti acesti nenorociti se strang intr-o gasca numita fmp…O sa fie mai usor de gasit la o adica!

  1. 28 May 2013 22:11
Lucian a spus:
Măi să fie. Dar de când e clasa muncitoare „de dreapta”? Auzi la el: „Eu cred că e mult mai de dreapta un om care se trezește la șase dimineața, care lucrează, face o treabă bună, culege zarzavaturi pe câmp și merge și le vinde în piață decât oameni care discută de dimineața până seara despre dreapta la televizor. Deci eu cred că de dreapta sunt toți acei oameni din România care muncesc, toți acei oameni din România care stau cu fruntea sus, nu care stau cu mâna întinsă și cred că alături de ei trebuie să fim.” De ce e de dreapta muncitorul agricol, sau lucrătorul în genere, fie el agricultor, tâmplar, meseriaș, profesor, doctor, mic antreprenor, mic comerciant etc. – pentru că e exploatatul nr. 1 al marilor corporații susținute de partidele d-lui Funeriu? Chiar nu le e rușine obrazului acestor băsiști ticăloși să-și revendice clasa muncitoare? Sau cred că pot păcăli la nesfârșit?

    • 28 May 2013 22:42
Piata Universitatii a spus:
Pai nu si-au revendicat ei si Piata Universitatii ?….
Sa-i revendice pamantul de ciumati !
  1. 28 May 2013 22:10
SocrateS a spus:
adio si n’am cuvinte…du-te de unde ai venit!!!!!

  1. 28 May 2013 21:25
sanki a spus:
… ma-kacii se vor bucura mult sa te vada … le semeni perfect … te vei integra rapid !!!!!!!!!!!!!!
  1. 28 May 2013 21:14
ILRMRUFC….. a spus:
Si se va inscrie in partidul adunaturilor…..
  1. 28 May 2013 20:57
matraguna Pro-Schengen,Pro-UE si Pro-USA a spus:
funereala ai face bine sa demisionezi prin atirnarea cu funia legata la git ,de un copac.
  1. 28 May 2013 20:48
sanki a spus:
… funeBriule, este momentul sa fugi in jungla si urca-te in copac … acolo este locul tau … masoara viteze de pumni de toate marimile … caci te pricepi … esti un renumit om de stiinta … la viteza pumnului …
  1. 28 May 2013 20:33
Gogu a spus:
Un manglitor ordinar care a furat la greu pentru el si seful lui.
Va trebui sa raspunda ! Cine i-a dat grade nu are decat sa-i smulga epoletii si sa-l trimita in fata instantei.

  1. 28 May 2013 20:24
Funeriule, te faci ca ploua ? a spus:
unde ai facut ultima clasa de liceu si cine ti-a dat diploma de absolvire ? Ai mintit ca ai fugit din tara inainte de a termina liceul. Tatal tau, cunoscut cu Basescu de atunci, era in misiune la Strassbourg. Nu cumva ai fost pregatit si tu si trimis in misiune, sa faci “studii” in Vest ? Furi bani de la bugetul Romaniei de multi ani, caci nu prea stii sa faci mare lucru. Romanii trebuie sa stie cine esti !

 Sursa : dcnews.ro

marți, 14 mai 2013




 SEMINAR -INVATATURI ESENIENE



In perioada 15-16 Iunie 2013 va avea loc un seminar sustinut de Dr.ir. Ion Barosan, instructor si ghid in Sistemul Pentru Cercetarea Adevarului. Ion este profesor la Universitatea Tehnica din Eindhoven, Olanda, are peste 15 ani de experienta in practicarea meditatiei crestine, specifica Sistemului pentru Cercetarea Adevarului, si peste 25 de ani de cercetare si experimentare a practicii ezoterice crestine, participand la diferite seminarii internationale dedicate Invataturilor Eseniene (Cipru, Germania, Italia, Olanda, Belgia). De asemenea, Ion a practicat Yoga, tai-chi, taoism, chi-gong, dar adevarata transformarea si implinire spirituala si-a gasit-o in Practica Ezoterica Crestina, unde s-a reintors ca un Fiu Ratacitor acasa.
Seminar: Invataturi Eseniene Crestine
Aspectele teoretice ale Sistemului vor fi prezentate, dar seminarul este destinat mai mult practicii ezoterice crestine: exercitii si meditatii.
Program:
Sambata 15 Iunie: 9.30 – 18:00 Duminica 16 Iunie : 9:30 – 18:00
Teme Abordate:
                    Practica Meditatiei si Exercitiului
                    Cine suntem noi ca fiinte umane ?
                    Cine sunt Dumnezeu, Logosul, Duhul Sfant, Arhnghelii ?
                    Purificarea Personalitatii Noastre; Muncile lui Hercule
                    Vindecarea Celor Trei Corpuri: Material, Psihic, Mental
                    Protectia si Curatirea Corpurilor Noastre
                    Acordarea Arhanghelica


Inscrieri prin e-mail: Va puteti inscrie pentru seminar, folosind adresa de e-mail: daskalosro@gmail.com
Inscrieri prin telefon: Tel. 0723451770 (Ionela) Informatii suplimentare: Tel. 0723451770 (Ionela) Locatia: Adresa exacta va fi anuntata ulterior Taxa de inscriere : 225 RON Taxa de inscriere pentru studenti si pensionari: 120 RON In taxa este inclusa si cartea „Invataturi Eseniene” !!
Informatie despre Invataturile Eseniene poate fi obtinuta pe facebook:
https://www.facebook.com/invataturieseniene.esenian?ref=tn_tnmn
sau din cartile Invaturilor Eseniene:
-Invataturi Ezoterice, Practica Ezoterica, Porti Catre Lumina, Viata lui Iisus Pe Acest Pamant, Simbolul Vietii care pot fi gasite aici http://www.eusunt.ro/autor/Stylianos-Atteshlis~1783/ si http://www.eusunt.ro/autor/Panayiota-Theodoki-Atteshli~1784/
Sistemul Pentru Cercetarea Adevarului-Scurta Prezentare
Sistemul Pentru Cercetarea Adevărului se bazeaza pe Noul Testament şi pe învăţăturile lui Iisus Hristos, sistemul fiind prezentat cercetătorilor adevărului din lumea intreaga, de către Dr. Stylianos Atteshlis, cunoscut sub numele de Daskalos.
Este un privilegiu că putem prezenta publicului din Romania acest sistem creştin de meditaţie, uşurând munca celor în căutare de înălţare spirituală, de apropiere de Dumnezeu, fără a fi necesar să ne îndreptăm căutarea spre alte zări, deoarece sistemul nostru este foarte apropiat modului Creştin de gândire, bazat pe iubire, înţelepciune şi puterea voinţei. Dupa 2000 mii de ani, asa cum au prezis esenienii, aceste invataturi au aparut din nou. A venit timpul sa aflam ce s-a intamplat in timpul lui Iisus, care au fost invataturile lui adevarate si nedistorsionate. Scopul adevarat al acestor invataturi este acela de trezire spirituala si realizarea de sine, pas cu pas, fara a forta, si fara a ne retrage din lume, ci infruntand problemele si neajunsurile vietii zilnice intr-un mod bland si constient. O caracteristica principala a sistemului este modul in care pamantescul şi Divinul sunt tratate, astfel incat sa nu se creeze o diviziune intre ele. Nu este sanatos şi nici respectuos sa anihilăm lumea materiala, creand o prapastie intre starea meditativa şi starea normala de trezire. Invataturile prezinta sistematic toate meditatiile si exercitiile de
care avem nevoie pentru a progresa, pas cu pas, pe calea spirituala, insotiti, in constientizare de sine, de Iisus, Duhul Sfant, Arhangheli si Ingerul Pazitor, totul fiind bazat pe Iubirea Divina. Cum putem vedea si “masura” efectele pozitive pe care meditatiile si exercitiile le au asupra noastra ? Se pot observa cateva lucruri, care inainte erau de neconceput sau greu realizabile, ca de exemplu :
1.      Armonizarea noastra interioara si cu cei din jurul nostru.
2.      Imbunatatirea starii corpurilor fizic, emotional si mental.
3.      Autovindecare si vindecare persoanelor suferinde.
4.      Controlul emotiilor si gandurilor negative.
5.      Deschiderea centrilor de energie intr-un mod sigur si bland.
6.      Deschiderea centrului inimii, Sfanta Sfintelor.
7.      Clarviziune si clarauditie.
8.      Parasirea constienta a corpului si calatoriile astrale.
9.      Uniunea cu Arhangheli.


Seminarul se va desfasura pe parcursul a doua zile. Scopul major al seminarului este unul practic, de inceperea purificarii personalitatii curente, primul pas catre autovindecare, protectia corpurilor si armonizarea noastra interioara si cu lumea in care traim.
De aceea Eu va spun: Cereti, si vi se va da; cautati, si veti gasi; bateti si vi se va deschide. Luca 11:9.