luni, 9 martie 2015

Partidul Social Românesc

Comunicat de presă

Grupul de inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat a decis înființarea Partidului Social Românesc (PSR)


Astăzi, 9 martie 2015, în cadrul sedinței săptămânale a Biroului Național de Conducere al Noului Proiect Social Democrat s-a decis înființarea unui nou partid de stânga, cu denumirea Partidul Social Românesc (PSR). 

Partidul Social Românesc sprijină munca, creând condiții de afirmare și succes în viața fiecărui român, indiferent de locul, clasa sau grupul social din care fac parte. PSR va declanșa un război împotriva sărăciei, marginalizării și excluziunii sociale cu scopul declarat de a crea o noua voce și o nouă politică economică a clasei de mijloc.

PSR este dușmanul declarat al inegalităților și al efectelor negative ale polarizării sociale, cât și un aprig apărător al drepturilor angajaților din sectorul public și privat.

PSR va repune în centrul societății munca, cinstea și demnitatea ființei umane, înlocuind corupția, minciuna, impostura și pseudo-cultura, ce domină spațiul și discursul public. România are nevoie de talentul și priceperea tuturor cetățenilor români, indiferent unde trăiesc și muncesc, în țară sau în străinătate.


Este un răspuns la grava deviere de la identitatea de stânga a PSD-ului condus de Victor Ponta care a decis abandoneze electoratul de stânga din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu