joi, 21 decembrie 2017

NOI NU INVATAM NIMIC, DE LA NIMENI ?!

      Omul de afaceri afaceri american, dar de origine română, George Mioc, face pe pagina sa de Facebook o mică analiză plecând de la marea reformă fiscală lansată și pusă în practică de Administrația Trump. El susține că nu e suficient să ieși în stradă sau să strigi în Parlament împotriva lui Liviu Dragnea și a PSD, ci trebuie venit cu măsuri concrete care să le fie prezentate românilor.
El arată cum prin pași simpli și naturali economia SUA a fost relansată de măsurile curajoase ale președintelui Donald Trump:
”În timp ce în România regimul “de stânga” continuă să distrugă statul de drept și să împingă țara în faliment, aici, în SUA, Senatul dominat de republicani a votat una din cele mai curajoase reforme fiscale, care îi va încuraja pe investitori să își dezvolte afacerile și va crea noi locuri de muncă în mediul privat.
Anul 2017 a fost un an bun pentru America, perspectivele pentru 2018 sunt optimiste.
Șomajul, în SUA, a ajuns la 4,1%, salariile cresc natural - nu prin decizii politice, țintite către bugetari - iar optimismul americanilor se manifestă prin cheltuieli record înaintea vacanței de iarnă.
Lecția administrației Trump - încurajarea mediului privat și renașterea valorilor creștine - ar trebui să fie învățată și de opoziția de dreapta de la București. Nu e suficient să strigi tare “Jos Dragnea”, trebuie să arăți oamenilor și cum vei reconstrui țara distrusă de banda pesedistă.”, susține George Mioc pe pagina sa de facebook.
     Iata reactia mediului de afaceri american, zona de antreprenoriat, la politica fiscala promovata de Trump:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu