joi, 17 noiembrie 2011

Funeriu cere ANST reanalizarea introducerii pragului de vârstă de 30 ani pentru renta viageră

Funeriu cere ANST reanalizarea introducerii pragului de vârstă de 30 ani pentru renta viageră

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, cere Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST) să reanalizeze introducerea pragului de 30 de ani pentru acordarea rentei viagere sportivilor.
Funeriu discută cu sportivele la Centrul Olimpic de la Izvorani, potrivit antena3.ro.
"Trebuie să sprijinim rămânerea în activitatea a sportivilor şi trebuie ca sportivii care au adus atâta cinste României să fie răsplătiţă când se retrag din activitate. Trebuie încurajată rămânerea sportivilor în activitate", a declarat ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu.
Comentarii


MITRU
18:15:41, 17 Nov 2011 3
Oooooo! ce mare spotiv a fost menistrul Funerarariu si cum se mai pricepe zbanghiul de el in ale sportului, asa precum bunica-mea, odihnesca-o cel atot puternic, la motoarele de racheta. Privitii cu atentie poza, nu am nimic cu anumite carente fiziologice ale menistrului, cert este ca poza spune cu totul si cu totul altceva decat vrea sa para si sa apara Funerariul nostru. Dupa cum apare in imagine se pare ca frustrarea omului neimplinit la o varsta la care alti colegi deja sunt pe deplin realizati, roade si creaza adevarate crevase in gandirea si actiunea tipului. Rezultatele acestei gandiri sincopato-diabolice ale unei minti complectamente frustrante se rasfrang asupra celor care nu pot reactiona in raport cu functia imbecilului. Tampitul menestras, constientizeaza faptul, ca asupra colegilor ajunsi in functii si meserii cu mult peste el, un ramas la coada calului ca randas de serviciu in grajdul PDL, nu poate avea nici cel mai mic ascendent moral sau de alta natura si atunci se razbuna, ca orice prost al satului, asupra cui poate. Cred ca nu am gresit, asa arata pacatosul din poza, nu spun nici ca a gresit fotograful, solutia ar fi ca asa arata in realitate un psihopat.
ContraPro
0
Danane
17:43:37, 17 Nov 2011 2
Orice specialist in medicina si in special in psihologie ar trebui sa analizeze cu atentie fizionomia acestui "personaj", mainile acestuia si mimica fetei si sa dea "diagonosticul" medical . Oare de ce nu sunt testati medical si psihologic cei care sunt numiti in functii importante de conducere de la PRESEDINTELE ROMANIEI, ministri, secretari de stat, ambasadori, directori culturali externi, primari, presedinti de consilii judetene, prefecti si pana la cel mai mic director de scoala ? Ar fi o masura CIVILIZATA care ar asigura comportament uman normal. Cat priveste "initiativa" acestui "habarnist" in materie de INVATAMANT ROMANESC , educatie scolara si viitorul TINERILOR din Romania este doar la stadiu de "paznic de intrat in curtea scolii".
ContraPro
+1
sanki
16:18:47, 17 Nov 2011 1
tare IDIOT este acest funeBBBriu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potrivit demnitarului, 19,5 milioane lei din bugetul instituţiei este alocat rentelor viagere.
Legea pe care acum ar dori sa o schimbe este initiativa ministerului condus de el.

SURSA : COTIDIANUL.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu