sâmbătă, 9 aprilie 2011

Pe Cseke si Hunor ii doare-n pusta ma-sii de Emil Cioran

Uite unde am ajuns cu tradarea asta de neam a PDL, care se caciuleste la UDMR sa le dea voturile in Parlament. Dupa ce autonomia teritoriala e ca si facuta odata cu promovarea euroregiunilor, basca legea aia vanduta de pedelisti prin "aprobare tacita", acum ungurii de la putere au ajuns sa-si bata joc de noi.
Kelemen Hunor a considerat el ca nu e nevoie de manuscrisele lui Emil Cioran. Ministrul ungur al Culturii romane (asa ceva nu s-a vazut niciunde pe planeta, rad si bosimanii de noi) n-a gasit de cuviinta sa participam la licitatia pentru cumpararea pretioaselor documente ale marelui filosof, intr-o licitatie de la Paris. Hunor bácsi e mult mai preocupat de chestiunile cu care se confrunta garda maghiara in Tinutul Secuiesc decat de i-a trecut lui Cioran prin cap.
Cand scriam cu o saptamana in urma ca UDMR a inceput pogromul impotriva romanilor, odata cu desfiintarea spitalelor, nu credeam ca o sa iasa cu morti si cu raniti. Attlila Cseke, alt monstru al iredentismului a trecut la fapte sa aplice planul de exterminare in masa a romanilor, o natie imbatranita si bolnava, numai buna de un genocid. Uite ca incepem sa ne numaram mortii, iar astia de la PDL stau si se uita, cu aceeasi frica de voturile din Parlament.
Daca nu e suficient, mai e si Laszlo Borbely, de la Mediu si Paduri. El deja lucreaza in taina, ungurii ne cumpara Ardelaul cu bucata, cu terenurile si cu padurile. Asta in vreme ce pe romani ii arde cu taxa auto si le da pe la nas cu programul Rabla. Era sa zic pogromul Rabla. Cam tot aia! Mai e un ungur la Educatie, mana dreapta a lui Funeriu, cel ce e grangure peste tineret si sport. Mai e un baiat de asta pe la Economie, altul joaca tare la Finante. Nu pot sa nu observ ca peste tot pe unde e un scandal in tara asta e si mana unui udemerist pe acolo. Bine, mai e si mana lui Tudy...
De cand a disparut Marko Bela de la conducere, parca i-a apucat strechea. Omul era mai echilibrat, mai avea si cultura, se gandea totusi si la tara in carea a crescut, il mai citise si pe Eminescu nu numai pe Petrofi Sandor. Dar de cand au venit "lupii tineri", astia n-au nici mama, n-au nici tata. Maghiarii din Romania sunt indemnati in bloc sa devina si cetateni ai Ungariei,ministere cheie sunt preluate de unguri, romanii mor deja. ce mai trebuie?!
Boc se face in continuare ca nu pricepe. Iar Basescu, ce sa mai vorbim, el s-a dus cu cateva luni in urma in Tinutul Secuiesc cu translator dupa el sa dea mana cu Laszlo Tokes, care l-a tinut ca prostul in ploaie. Asta in loc sa-i zica, de la obraz: "Ia, mai du-te, ba, in pusta ma-tii!"
Bogdan Comaroni

SURSA :   http://www.agentia.org/opinii/pe-cseke-si-hunor-ii-doare-n-pusta-ma-sii-de-emil-cioran-9018.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu