marți, 17 ianuarie 2012

Cristian Preda: “Regimul e alcatuit din jandarmi cu muschi, nu din ministri cu creier”

Europarlamentarul PDL continua disidenta in partid, ce-i drept, pe blogul sau. Acesta a avertizat ca “la limita, paralizia executiva poate lasa impresia ca regimul e alcatuit doar din jandarmi cu muschi, nu si din ministri cu creier”, iar “timp nu e foarte mult”.
“Cred ca partidul trebuia sa mandateze in mod clar guvernul sa intervina fara intarziere ca mediator social si sa solicite presedintelui sa asume rolul constitutional de mediator politic. In absenta unor solicitari explicite de aceasta natura, opinia publica poate ajunge sa creada ca exista doar vocea partidelor de opozitie care vor demiterea presedintelui, murmurul strazii si o vaga dorinta de discutie”, a criticat Preda.
Europarlamentarul a mai scris ca, pentru a porni dialogul, Guvernul ar trebui sa fie gata sa declare strazii “V-am auzit!” si “sa anunte imediat un calendar al consultarilor pe care si le propune”.
Totodata, in opinia sa, daca Emil Boc nu actioneaza “prompt si inteligent, va fi obligat de propriii sai suporteri sa plece”.


Sursa : ghimpele.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu