joi, 6 mai 2021

 

Nu te mai jelui, dragă românule, căci ești ceea ce ai vrut să fii

Ungaria marchează coș după Kos în Transilvania

Dragi români, așa cum noi ne bucurăm că suntem cetățeni europeni și suntem liberi să plecăm din Țară ca să slugărim, să furăm și să ne prostituăm, ungurii se bucură că sunt liberi să plece ca să construiască, sau să reconstruiască.

Eminescu a gândit și a scris pentru tine, române, dar tu nu ai știut să citești. Brâncuși ți-a spus adevărul verde-n față și tu l-ai urât pentru asta. Regele Ferdinand și Regina Maria ți-au dat pământ, dar tu n-ai fost în stare să-ți faci acte de proprietate pentru el, fiindcă n-ai știut niciodată să fii proprietar. Ai semnat orice hârtie ți s-a pus în față, cu X, că așa știai tu de la străbunii tăi că e bine. Biserica ta îți predică faptul că reprezinți păcatul originar și din naștere ești un proscris. Nu am auzit să te învețe că ești rodul dragostei și al iubirii părinților tăi, iar iubirea vine de la Iisus Hristos.

Nu te mai jelui, dragă românule, căci ești ceea ce ai vrut să fii. Când vei vrea mai mult, vei face mai mult, vei fi mai mult și vei avea mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu