marți, 2 ianuarie 2024

MANIPULAREA PERCEPTIILOR

 

Manipularea percepțiilor    

     Viețile noastre sunt perturbate într-un mod care a fost considerat imposibil  

„Banii” sunt virtuali, un concept mental într-un sistem contabil. Moneda este un cupon fără valoare naturală. Banii sunt folosiți ca mijloc de schimb. Cartelul Băncii Centrale creează bani din aer pe baza datoriilor, ceva ce orice guvern poate face singur fără datorii și fără dobândă. Dar guvernele sunt mituite de cabala Deep State, așa că nu sunt pentru oameni. Scopul Noii Ordini Mondiale este de a extinde această înșelătorie și mai mult, până când se obține un monopol total asupra politicii, culturii și economiei.

Aceasta este ideea adevărată a comunismului. Mai mult, identitatea rasială, religioasă și de gen rămâne pentru totdeauna sub jugul ocult. Guvernul împrumută bani care nu există, îi folosește pentru un rău mai mare, trezoreria vinde datoria băncilor care, la rândul lor, împrumută banii imaginari oamenilor, creând și mai multe datorii pentru o monedă inexistentă. Viețile oamenilor sunt perturbate în moduri considerate imposibile. Veți fi tăiat din contul dvs. bancar, nu vă puteți retrage sau depune banii sau încasa un cec. Investițiile dvs. în capitaluri proprii vor oscila puternic înainte și înapoi în valoare. Beneficiile guvernamentale se vor opri.

Nu uitați de dezinformarea mass-media, aceasta servește interesele băncilor centrale și mondiale și ale speculatorilor instituționali, care își folosesc preinformațiile pe piețele financiare și de mărfuri pentru a aduna cantități uriașe de bogăție. Instituția corporativă, inclusiv speculatorii, reglementează acțiunile guvernelor. Astfel, „salvările bancare” au fost vândute publicului ca o condiție prealabilă pentru redresarea economică, ceea ce a facilitat și legalizat procesul de însușire ilegală a averilor de la popor.

Controlul asupra oamenilor înseamnă manipularea percepției lor asupra realității, informațiile sunt dictate clar. Pentru aceasta, este imperativ să controlăm mass-media și educația. Ignoranța și aroganța sunt o combinație grăitoare. Aceasta este transformarea târâtoare a societății noastre în dictatură mondială. Sunt numiți și controlați redactorii, care la rândul lor controlează și numesc jurnaliști care scriu ceea ce li se spune să scrie. Această structură de putere de sus în jos permite practic dictarea a ceea ce apare și a ceea ce nu apare în mass-media și ceea ce publicul are voie să citească, să audă și să vadă. Controlul media înseamnă stabilirea parametrilor, normele după care media filtrează totul. Luați în considerare modul patetic în care majoritatea mass-media repetă versiunea oficială a „încălzirii globale” și „schimbărilor climatice” și rareori se uită la abundența de dovezi științifice că totul este o prostie.

Jurnaliştii, precum medicii, avocaţii, politicienii şi publicul obişnuit, sunt imitatori. Ei repetă fără îndoială și acceptă norma „toată lumea-știe-asta”, așa cum i se spune unui copil mic să creadă în Moș Crăciun.

Majoritatea oamenilor resping orice legătură cu existența unei conspirații ca fiind o reacție neclintită și ei înșiși nu vor face nicio cercetare pentru a-și valida cumva înțelegerea. Aceasta este mentalitatea majorității, inclusiv a jurnaliștilor din întreaga lume, care stau între ceea ce se întâmplă cu adevărat și ceea ce trebuie să spună ce s-a întâmplat. Oameni care îndrăznesc să susțină că dacă ar exista o conspirație, presa ne-ar raporta așa ceva. Dacă nu ar fi atât de trist, un raționament de râs. Între timp, este cunoscut faptul că, în ceea ce privește 9/11 și MH17, ca și în cazul multor alte atacuri teroriste, publicul larg este pur și simplu indus în eroare.

Psihicul jurnaliștilor și al publicului în general sunt lipiți de un simț programat al realității și astfel oamenii fac ceea ce familiile de sânge le cer de la ei, respingând în același timp orice sugestie că aceste familii chiar există. Jurnalismul adevărat poate fi găsit pe ici și colo pe internet și este produs și prezentat de oameni care doresc să meargă acolo unde lacheii din mass-media sunt prea ignoranți sau le este frică să meargă. Ca o notă secundară, mulți dintre acești jurnaliști de pe internet fac acest lucru pe bază de voluntariat, adesea fără remunerație ca pasiunea lor de a aduce Adevărul.

Corespondentul extraterestru care revine Vital Frosi, postează mai jos despre încheierea Ciclului Antic și ajustările necesare ale conștiinței.

     Personalitatea narcisistă  

 Pe măsură ce Ciclul Antic de Încercări și Reconcilieri se apropie de sfârșit, conștiința umană se extinde în așa fel încât toată lumea să își poată recupera amintirile experiențelor sale în această Școală a Dualității. Toate sufletele care au ales să treacă prin polarități în acest experiment simt acum că timpul se scurge. După cum a anunțat Marele Învățător în urmă cu două mii de ani, Noua Eră se apropie acum cu pași repezi.

Schimbarea Ciclurilor nu înseamnă neapărat că orice material sau ce-i vizibil pentru ochiul fizic apare ca lucruri sau locuri. Totul se reduce la o stare de conștiință. Noul Pământ, de exemplu, va fi aici, pe această planetă, și totuși modul de a simți și de a fi va fi total diferit deoarece conștiința extinsă are o viziune și o realitate diferită. Peste sute și chiar mai mult de o mie de întrupări, fiecare suflet a experimentat alternativ fiecare posibilitate posibilă și imaginabilă în dualitatea oferită de această școală. În fiecare reîncarnare, sufletul, ca ființă umană așa cum suntem cunoscuți aici, a trăit un caracter diferit. De aceea numim fiecare persoană persoană, pentru că toți suntem o colecție de personalități diferite, trăite aici în experiența umană.

O școală nu poate închide un ciclu fără a fi predat elevilor săi toate posibilitățile. Pământul nu este diferit. De-a lungul ciclului antic, a oferit studenților săi toate oportunitățile de a dobândi cunoștințe prin experiențele lor individuale și colective, ca personaje diferite în fiecare dintre încarnările lor. În mod specific, despre aceste experiențe vom vorbi astăzi, adică, narcisism. Mulți dintre voi ați raportat că există cineva în grupul dumneavoastră familial cu aceste caracteristici. Da, în grupul familial suferim cel mai mult din cauza acțiunilor dăunătoare ale celor care posedă o astfel de personalitate. Desigur, suferim și indirect ca grup, mai ales când cineva într-o poziție managerială sau responsabilă are această personalitate și acțiunile sale ajung să afecteze pe toată lumea.

Înainte de a vorbi despre narcisist, să le reamintim încă o dată tuturor că nimeni nu este o victimă, deoarece victima de azi a fost chinuitoarea de ieri și invers. Suntem într-o școală în care dualitatea este regula. Și dacă suferi de prezența unui narcisist în jurul tău astăzi, este foarte probabil să fi fost unul dintre ei într-o încarnare anterioară. Acum este sfârșitul unui Ciclu și nicio experiență nu poate fi lăsată în afara CV-ului. Nu pentru că acel suflet încarnat are o asemenea personalitate în acest moment, acest lucru va determina dacă se ridică sau nu. Există o medie ca în orice școală. Riscul este de a exagera și de a reduce acea medie la un nivel insuficient pentru rata de tranziție necesară pentru ascensiunea sufletului.

Multe suflete încarnate au acum lecții lăsate în urmă de dragul acestei existențe prezente care pot fi încă periculoase din punct de vedere al prezenței. Prin urmare, în experimentarea acestor lecții, ei pot risca un eșec. Iar narcisismul nu face excepție dintre acestea. Această personalitate, dacă este foarte puternică, poate produce și o doză mare de vanitate, mândrie, un ego umflat, pe scurt, o dorință irezistibilă de putere asupra celorlalți. Această dorință de putere nu se aplică întotdeauna tuturor. De obicei, narcisistul pare foarte amabil cu societatea, dar anumitor persoane apropiate lui le arată adevăratele gheare de control. Se pare că își alege singur victimele, așa cum se spune. Și odată ce își pun ghearele pe ele, este puțin probabil să le dea drumul în această încarnare actuală.

Este ușor să vezi un narcisist într-un grup de familie. Ei nu sunt doar vicleni, ci și arhitecți ai planurilor incredibile. Terenul este pregătit cu grijă pentru a ține victimele sub control în orice moment. Vulnerabilitatea lor este folosită pentru a se prezenta ca salvatorul indispensabil. El arată calități pe care nu le posedă de fapt, dar care sunt suficiente pentru a câștiga încrederea viitoarei victime. El poate ajuta, de asemenea, într-un fel, mai ales în momentele în care victima lui are cea mai mare nevoie, pentru că acest lucru îl face dependent. Crearea acestei dependențe este strategia care va lega cealaltă persoană de el. Acesta este motivul pentru care victima narcisistului nu poate scăpa din ghearele lui.

De obicei, atunci când alți membri ai grupului sunt împreună, narcisistul adoptă un punct de vedere iubitor și prietenos față de victimele sale. Acest lucru creează o impresie falsă și inevitabil va fi folosit în avantajul său atunci când victima se plânge altora. Știe foarte bine să folosească acest mijloc de persuasiune. În cele din urmă, victima narcisistului este, de asemenea, înțeleasă greșit de restul grupului. Ei cred că joacă rolul victimei fără niciun motiv. Prin natura sa, narcisistul este, de asemenea, un ciudat exemplar al controlului. Adesea își ține victimele cât mai aproape posibil. Atât de mult încât atunci când cineva se mută, chiar lucrează împreună pentru a găsi o soluție care să țină victima cât mai aproape posibil.

Narcisistul este și un manipulator înnăscut. Această abilitate este magistrală. Lucrează în culise și dirijează acțiunile în conformitate cu obiectivele sale. Desigur, nu-l deranjează nici măcar să facă fapte bune și de caritate, atâta timp cât aceste practici sunt îndreptate către scopurile sale. Deci putem vedea că un narcisist este, de asemenea, foarte voinic în anumite situații.

Ceea ce a fost descris aici nu este o judecată, ci o evaluare care permite o înțelegere mai adecvată și arată alte căi pe care victimele lor le pot lua. Narcisistul nu este un suflet rău. Ei trăiesc personalitatea care încă lipsea din grila lor de experiențe umane. În mod clar, dacă nu se vindecă sau măcar nu se autodisciplinează, vor suferi consecințe grave ca urmare a acțiunilor lor. Amintiți-vă, suntem în ultima noastră încarnare în dualitate pe această Planetă Pământ. Și asta ne aduce la conștientizarea că trebuie să fim conștienți că experiențele nu trebuie trăite toată viața. Trebuie doar să fim conștienți de personalitatea care ne aflăm în fiecare situație și să ne corectăm conștient la linia temporală a armoniei, care duce la ascensiunea sufletului.

Deci depinde de victima narcisistului să realizeze că cealaltă persoană își trăiește personalitatea neîncercată. Dar mai presus de toate, ei trebuie să realizeze că și ei nu au experimentat încă cealaltă parte, deoarece au fost chinuitorii într-o existență anterioară.

Evitarea confruntărilor și a nu dezvolta niciun fel de ostilitate este întotdeauna recomandabilă. Dar, odată ce toate acestea sunt înțelese și lecțiile învățate, nimic și nimeni nu obligă pe nimeni să trăiască unde și cu cine nu se simte confortabil.

Asta nu înseamnă a fugi de lecții, ci a le înțelege și a pune capăt ciclului. Răsărind puțin, după cum spune expresia populară.

   Sunt Vital Frosi și misiunea mea este iluminarea.

   Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu