marți, 28 iunie 2011

Daniel Funeriu: Cuvântul COLEG e de gen neutru!

Daniel Funeriu: Cuvântul COLEG e de gen neutru!
Publicat acum
7 ore de Ioska (IOSIF BUBLE) - www.pesurse.com

Ministerul Educaţiei a dat azi cu mucii în fasole în plenul Senatului României. A declarat ritos că potrivit DEX-ului cuvântul COLEG e de gen neutru. El a dat această explicaţie halucinantă după ce fusese pus la punct de preşedintele Senatului care i-a cerut să aibă grijă cum se adresează senatorilor, deoarece el este doar ministru şi a venit în Senat doar pentru a susţine un punct de vedere şi nu "să fie coleg cu domnii senatori".
gafă marca funeriu- în limba română, cuvântul -coleg- este
00:-01
Imediat după ce a scos perla cu pricina, toţi senatorii erau pe jos de râs. S-a râs în hohote, iar Severin Georgică de la PSD şi Puiu Haşotti de la PNL au ţinut cu tot dinadinsu să îi explice ministrului că acest cuvânt COLEG e de gen masculin :))), iar colegul său de partid senatorul PDL Vasile Blaga, care l-a îndemnat pe ministrul Educaţiei să nu-şi mai "pună Senatul în cap".De remarcat că la balconul Senatului erau şi un grup de vizitatori printre care mulţi copii care s-au distrat copios pe seama domnului ministru.

Ministrul Educaţiei a fost în senat pentru a susţine un punct de vedere la o iniţiativă care îşi dorea să modifice Legea Educaţiei şi a părăsit Senatul în grabă prin spatele plenului.
Comentarii : 14 , vizite : 807

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu