duminică, 28 august 2011

Am primit prin e-mail !

De la un cetăţean, către parlamentari…

Vacanţa parlamentară aproape a trecut. Prin urmare, au început iar atacurile la adresa normalităţii.
Nici nu credeam că au încetat vreodată, speram doar ca binele să învingă. Dar, când in Romania este iadul, eu mă aştept să ne conducă ţara nişte îngeraşi.
Zilele acestea citeam că Sulfina Barbu, (în numele PDL?), a început iar să atace sufletul iubitorilor de animale şi să pună la cale strategii de ucidere în masă în chinuri inimaginabile pentru unii, cât se poate de reale pentru cei implicaţi în salvarea sufletelor nevinovate, a căţeilor străzii.
Toţi se întreabă de unde apar aceşti căţei. Ei bine, ei nu au picat din cer, prin urmare singura cauză este nesterilizarea şi abandonarea puilor, ba de cele mai multe ori a mămicilor cu pui şi împerecherea căţeilor de rasă cu stăpân cu căţei de pe stradă şi chiar abandonarea caţeilor de rasă când cresc şi nu mai sunt nişte pui draguţi.
Pentru că toţi strigă sus şi tare că nu există soluţii, ţările civilizate se încăpăţânează să ne dovedească că există o singură soluţie aplicată cu succes la ei şi anume: sterilizarea obligatorie a căţeilor cu şi fără stăpân şi microciparea lor pentru ca în caz de abandon, cel care a abandonat sa fie sancţionat. În cazul în care nu este sterilizat animalul, stăpânul acestuia se obligă să plătească o taxa pentru că se presupune că doreşte împerecherea pentru obţinerea banilor din comercializare puilor, prin urmare taxa este cât se poate de normală, pentru că noi toţi plătim impozite şi alte contribţii pentru veniturile câştigate. Ba mai mult Organizaţia Mondială a Sănătăţii a făcut un studiu prin care a dovedit că eutanasia nu rezolvă problema înmulţirii necontrolate a caţeilor, ba mai mult ajută la înmulţirea lor, la creşterea gradului de agresivitate datorită metodelor barbare de prindere şi este şi extrem de costisitoare. Organizatia Mondială a Sănătăţii recomandă sterilziarea caţeilor cu şi fără stăpân ca singura metodă eficientă care a dat deja rezultate în ţările pe care le ridicam noi în slăvi că nu mai au căţei pe stradă.
Şi atunci, mă întreb ca om normal, inteligent şi raţional, de ce actuala conducere a ţării ne urăşte atât de mult, încât NU DOREŞTE aplicarea acestei metode eficiente pentru a nu mai fi căţei pe stradă, ba mai mult doreşte înmulţirea lor, lucru dovedit de campania de eutanasiere iniţiată de Traian Basescu pe vremea cand era primar în Bucureşti, metodă preluată de multe oraşe din România si care s-a dovedit cel mai prost gândit plan. Toata lumea care a avut curiozitatea să vadă ce se întamplă într-un adapost de stat a fost oripilat de metodele de “eutanasiere”, modul în care NU erau hrănite animalele şi lipsa de tratamente medicale, deşi pe hârtie figurau toate cheltuielile aferente unor servicii care, în mod evident, nu erau realizate. Eutanasia în Romania înseamnă moarte în chinuri groaznice cu bâta în cap, prin electrocutare după ce în prealabil animalele sunt stropite cu apă, otravirea, împuşcarea şi tot felul de alte metode pe care mintea unui om normal nici nu şi le poate imagina. În plus, această campanie de “eutanasiere” în masă a costat România pentru 40.000.000 euro.
Cu toate că autorităţile ştiu aceste lucruri, modul barbar de tratare a animalelor este încurajat.




Mă întreb de ce această conducere a ţării îşi URĂŞTE ROMÂNII atât de mult? De ce îi urăşte? Simplu:
* În primul rând îi urăşte pe cei care doresc ca atunci cand ies pe stradă să nu mai întâlnească haite de căţei pe stradă.
* În al doilea rând îi urăşte pe cei care iubesc animalele, pentru că nici un om normal la cap nu poate accepta uciderea unui suflet fără ca acesta să-şi dea acordul în prealabil. Ori cred ca numai un om bolnav la cap poate crede că un animal doreşte să moară, şi mai ales să moară în chinuri.
Iată cum o mână de oameni care ne conduc ţara au decis că este normal să-şi bată joc de alegători pentru simplul motiv că aşa vor scoate bani pentru urmatoarele alegeri. Ei motivează că le pasă de copiii noştri, de noi. Dacă le-ar pasa ar alege sterilizarea şi microciparea, singura măsură care a avut succes peste tot unde a fost aplicată. Cum să nu cred că aceasta conducere a ţării este bolnavă şi îşi urăşte alegătorii, din moment ce în mod deliberat alege o metodă care, nu numai că nu a dat rezultate când a fost aplicată deja in România, dar chiar a sporit numarul de căţei de pe stradă?
Adevărul este că iubitorii de animale şi ONG-urile nu doresc animale pe strada. Cum să doreşti să vezi animale murind de sete şi de foame, călcate de maşini şi chinuite, înmulţindu-se în neştire şi privind cum le sunt ucişi puii? Adevărul este ca nici cei care nu iubesc animalele nu doresc căţeii pe strada. Dar mai este un adevar. Adevărul celor care ne conduc tara si anume că încearcă să manipuleze întreaga ţară pentru a ne convinge că minciuna precum că le pasă de noi este cel mai mare adevăr spus vreodată în întreaga istorie a României.
Poate că această minciună a conducătorilor ţării nu împachetează doar o suferinţă mare pentru toate fiinţele, ci ascunde un adevăr extrem de dureros pentru toţi copiii şi părinţii care rămân să-şi plângă copiii.
Zilnic, un copil dispare şi nu mai este găsit niciodată.
Zilnic, cel puţin doi copii sunt abuzaţi şi sechelele rămân pentru toată viaţa.
Cei care maltratează animalele sunt cei care mai târziu violează copii, agresează femei sau ucid bătrâni.
Poate ca acesta este adevărul pe care conducerea ţării încearca să-l ţină ascuns.
Cum să nu te întrebi, în acest caz, de ce această conducere a ţării a făcut tot posibilul să amâne o lege extrem de bine gandită, propusă de senatorul - la acea vreme- Marius Marinescu, care până acum ne-ar fi ajutat să nu mai avem niciun picior de căţel pe stradă şi ar fi adus la bugetul de stat peste 30.000.000 lei din amenzi şi taxe pentru nesterilizare? Cum să nu te întrebi de ce sunt instigaţi la ură, violenţă şi crimă oamenii împotriva unor fiinţe lipsite de apărare, când există studii internaţionale care dovedesc legătura clară între violenţa împotriva animalelor şi violenţa domestică, crime, criminali în serie etc?
Oare să fie întâmplător că au început în ultima perioadă să apară chiar şi la noi în ţară criminali în serie? Credeţi că educaţia copiilor în spiritul violenţei faţă de animale nu va da naştere unor oameni extrem de violenţi faţă de oameni? Dacă nu credeţi asta, înseamnă că FBI-ul şi toţi psihologii şi criminologii care au terminat facultăţi de prestigiu din intreaga lume se înşeală. Şi totuşi statisticile vorbesc de la sine.



Pentru că îmi pasă de copii, pentru că îmi pasă de oameni şi pentru că nu mai doresc căţei pe stradă, cer aprobarea în Camera Deputaţilor a legii privind protecţia animalelor în forma aprobată în Senat.
Dacă şi dvs., parlamentarilor, celor care ne conduc ţara, vă pasă de copii, de femei, de bătrâni, de tineri, de oameni în general, veţi aproba legea exact aşa cum a fost aprobată în Senat.
Votând pentru uciderea în chinuri a căţeilor (“eutanasie”, cum spuneti dvs.) faceţi dovada unor “oameni” care îşi urasc românii, care îşi urăsc alegătorii.

COMENTARIU Cătălin Croitoru : menționez că am votat și voi continua să votez pentru protecția animalelor nevinovate. Mă întreb cum s-ar simți cei ce astăzi vor să ucidă câinii dacă o specie mai puternică decât noi ar decide că este cazul să eutanasieze oamenii și ar începe chiar cu ei?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu