marți, 18 august 2020

Albii din America, somați de BLM să-și abandoneze casele!



Protestele din America au ajuns la un nou nivel. Deja se discută despre afaceri de milioane de euro, iar Black Lives Matter a devenit mai degrabă o „armă” a crimei organizate decât o organizație non-profit pentru oamenii de culoare. „Afară din casă, aici ne mutăm noi!”, s-a scandat în Seattle la ultimul protest BLM, o mișcare despre care presa din SUA nu s-a ferit să comenteze că are legătură cu mafia imobiliară.

Ce se întâmplă atunci când permiți infractorilor să se angajeze în activități criminale fără represalii? Ei devin mai îndrăzneți și tot mai îndrăzneți de la o zi la alta. Este ceea ce vedem acum în America, în metropole precum Portland sau Seattle, unde bande întregi de golani terorizează localnicii. Toată această rebeliune este doar un instantaneu din ceea ce America va trăi sub administrația Joe Biden – Kamala Harris, ultima fiind o progresistă radicală, cunoscută militantă de extrema stângă.

Sub pretextul luptei pentru libertatea și drepturile afro-americanilor, „băieții deștepți” scot la înaintare grupuri de militanți BLM, care sunt asmuțite pe cartierele albilor bogați. Comunități întregi au fost terorizate de astfel de protestatari îndemnați să scandeze împotriva „white rich persons”. „Afară din casă, aici e pământul nostru”, s-a strigat în multe cartiere din Seattle, oraș deja pierdut (din punct de vedere al controlului) de autoritățile americane. Ca o dovadă că lucrurile stau întocmai, numărul foarte mare de oameni forțați/ speriați să-și abandoneze locuințele în ultima perioadă.

La ultimul protest care a avut loc săptămâna trecută în Seattle, scandalagii din Black Lives Matter și-au revărsat furia asupra locuitorilor albi din cartierele rezidențiale, spunându-le că trăiesc într-o zonă istorică a orașului, în care comunitatea „black” domina. Pe imaginile video furnizate de televiziunile din SUA și preluate și de New York Post se aude de mai multe ori îndemnul „Albilor, deschideți-vă portofelele ca să vă iertăm!”.

„Știi că înainte ca fundul tău alb să ajungă aici, toți oamenii din America erau negri?! Știi că oamenii ca tine au venit aici și au cumpărat practic toată țara de la negri pentru mai puțin decât ceea ce merita și apoi i-au dat afară ca să trăiască ei aici?! Ştii asta? Spune, albule, știi?!”. Sunt vorbe dure și care trădează o crasă lipsă de cultură și o inconștiență vecină cu prostia.

Concluzia la care s-a ajuns în America după două luni de proteste masive: „Da-ți înapoi negrilor casele lor!”. Casele „furate” de coloniști, susțin activiștii BLM, convinși că ei sunt urmașii amerindienilor care s-au luptat cu europenii acum trei, patru secole. În tot acest timp, autoritățile responsabile cu ordinea și aplicarea legii întorc privirea în altă parte, rețelele de social-media duc propriul război cu președintele Trump, iar presa mainstream are atenția îndreptată spre și pe agenda Noii Ordini Mondiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu