marți, 25 august 2020

Vodafone se implica intr-un mod infect in politica


Vodafone intrerupe serviciile de internet si tv pentru intreg sectorul 1 sub pretextul unei lucrari de modernizare solicitata de Primaria generala.

Intr-o zi in care mii de persoane din sectorul 1 lucreaza de acasa online si au nevoie acuta de internet, in plina campanie electorala desfasurata cu precadere online si pe tv, Vodafone gaseste de cuvinta sa-si bata joc de abonatii din sectorul 1. 

Demersul lor nu va aduce voturi celei pe care o sprijina la comanda serviciilor franceze si nici nu va diminua sansele actualului primar de a mai castiga un nou mandat.

Pacat de intelegerea dintre furnizorii de servicii de internet si tv de a nu intra unii peste teritoriul celorlalti, intelegere pe care Consiliul concurentei nu o ancheteaza. Nu avem o piata libera concurentiala in acest domeniu si chiar daca vrem sa scapam de Vodafone nu putem pentru ca , de exemplu, Digi nu ne preia tocmai datorita intelegerii dintre furnizori.

Acesta este mesajul primit azi de la Vodafone :

„Buna ziua! In 25.08.2020, intre orele 9-18, serviciile fixe Vodafone vor fi intrerupte din cauza unor lucrari de modernizare a retelei, solicitate de Primaria Municipiului Bucuresti. Multumim pentru inteleregere!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu