marți, 11 iulie 2023

 

Popor sinucigaș ??…

  Am căutat în istorie un popor care să fi dispărut prin sinucidere și nu prin acțiunile ostile ale unor vrăjmași superiori numeric și militar. Am căutat în istorie să văd dacă mai există vreun precedent asemănător celui pe care îl trăiește azi poporul român. Am găsit popoare distruse de către ticăloși în scop de jaf: Siria, Libia, Afganistan, Irak, Yemen, Vietnam, etc., dar ceea ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani în România, este unic în istoria speciei. Iată doar un scurt sumar al acțiunilor sinucigașe ce vor duce în scurt timp la dispariția acestui popor:

   – majoritatea „creierelor” au fost încurajate să plece din această țară pentru că au fost ținuți la mare preț proștii și discriminați oamenii inteligenți. Poporul român este azi, ultimul popor migrator al Europei !

   – au fost lăsate pradă hienelor sexuale, fetele tinere și frumoase ce și-au vândut moralitatea pentru un săpun Fa sau o pereche de ștrampi;

   – a fost distrusă toată industria ridicată cu greu și prin sacrificii în epoca Ceausescu;

   – au fost alungați din țară toți muncitorii harnici și calificați care s-au văzut peste noapte lipsiți de locuri de muncă;

   – ne-am dat (că „vândut” nu se poate numi) terenurile agricole străinilor;

   – ne-am otrăvit pământurile și apele cu gunoaiele și deșeurile toxice ale occidentului;

   – ne-am umplut țara cu rachete, avioane de luptă și tancuri americane care ne transformă în ținte nucleare;

   – ne-am aliat din nou cu „looserii”, ca în al doilea război mondial;

   – am distrus sportul național, copiii devenind niște zombi dependenți de cumpănași pe tic toc, facebook și youtube;

   – am distrus sistemul de învățământ care dădea cele mai luminate minți ale planetei și ne-am transformat copiii în tfl-isti rezistenți, „analfabeți functionali”;

   – am încurajat amorul homosexual în detrimentul natalității și al sănătății mintale;

   – am umplut țara cu droguri spre beneficiul și îmbogățirea celor din „structurile speciale” care ar fi trebuit să ne protejeze de acest pericol;

   – ne-am vândut copiii ong-urilor soroșiste care ne-au educat copiii că trebuie să fie pro orice numai pro România, NU !

   – am distrus firmele cu capital românesc în beneficiul corporațiilor străine care storc țara de bogății și resurse;

   – am defrișat pădurile pentru binele și înavuțirea unor politicieni mafioți șmecheri și ticălosi și al unor corporații austriece;

   – am dat pe gratis tot petrolul, gazele și bogățiile României;

   – am dat tot sistemul bancar – financiar pe mâna străinilor;

Asta înseamnă să fii sinucigaș, asta înseamnă să îți urăști istoria, ADN-ul, trecutul, strămoșii, asta înseamnă să fii un popor de rahat sortit pieirii și disprețului istoriei.

Așa ia sfârșit existența unui popor ce nu a strălucit niciodată decât prin trădare, nesimțire și superficialitate.

Nu o sa-l plângă nimeni…

      Laurentiu Primo

     Pentru că…

   -Pentru că, m-am săturat de manipulări și minciuni care fac narativul așa ziselor autorități nenorocite, care mint după cum respiră și vă livrează „binele” care înseamnă moarte! De orice fel, dar mai ales a sufletului!
   -Pentru că, nu mai suport minciunile mascaradei numite război, în care un bou plin de prafuri spală banii unor nesimțiți și jalnici psihopați autonumiți „elite”! Ale întunericului fără fund! Pe ăștia și pe derbedeii lor slugoi, nu-i va sătura decât pământul!
   -Pentru că, oamenii care mai au curajul să spună adevărul, fără să aibă vreun interes personal, sunt linșați realmente. Se aruncă în ei cu toate lăturile din partea celor mai mizerabile caractere care există. Pentru bani sunt în stare să-l omoare pe ta-su’ și să o „satisfacă” forțat pe mă-sa!
   -Pentru că, Sodoma și Gomora se numește azi toată planeta. Pentru că nebunia, perversitatea, stricăciunea și mizeria morală sunt ridicate la rang de lege. Pentru că sminteala se numește normalitate, uneori pornind chiar de la unii care slujesc în altare și au uitat cine le e Stăpânul.
   -Pentru că, ați acceptat supuși orice nebunie ce le-a trecut demenților prin creierele alea prăjite, nu așteptați alte rezultate. Prăpădul este ceea ce o să culegeți. Ați semănat ură, conflict și lupte „împotriva corupției”, pentru ca toți borfașii repetenți să ajungă în posturi de decizie.

   -Pentru cartelurile lor, doar nu pentru voi.     

   -Pentru ca toate slugile ordinare să vândă totul din țară. Sunteți amanetați și voi, nu vă bateți capul! O să aflați când o să deveniți marfă expirată! La abator sau ceva seringi miraculoase acolo, care să vă facă „nemuritori”! V-au dat țeapa o dată, nu e greu a doua oară. Abia sunteți dresați. E simplu! Să nu mori! De prost!

   -Pentru că, sunt sătulă de România educată cu biciul. România educată e România îngropată de mulți ani. Da’ nu contează, voi stați la coadă la mici cu mufarina acoperită. Că e păcat de tine, mă! Că vrei să trăiești veșnic, că așa ți-a zis ție Fusta, Musta și alți draci bălțați! Ați stat și ați aplaudat de sub pat cum vă sunt distruși pruncii, spălați pe creiere, să nu mai aibă rădăcini, identitate, mândrie! Fix ca într-o țară ca afară! Faceți exact ce ați cerut! Nici mai mult, nici mai puțin!

   -Pentru că, nici după trei ani trăiți în frică nu ați înțeles plandemonia și ce vor să facă cu voi, este inutil să mai scriem ceva despre asta!
   -Pentru că, cele mai oribile și nebunești, demonice legi urmează să fie trecute pe sub masă, în parlamentul borfașilor, vă urez noapte bună!

 Indiferent ce am scrie, cei puțini care au rămas pe baricada libertății, fără vreun interes personal, parcă nu se zărește nici o speranță!

 Sau poate da! Cine știe?!
Pentru că, Cine râde la urmă, râde cel mai bine.
Până atunci nu ne rămâne decât să privim. Circul minciunii, al mizeriei, al sărăciei și al politicii făcute în hazna!

   -Pentru că, puterea, răbdarea și îngăduința se termină într-o zi! Azi la mine!

   Silă maximă!
          Text preluat, Zoe Dantes 

      Sfinții închisorilor

 „Fost-a dat acestui pământ o lege nescrisă, care trăiește și se aplică fără de apel, la răstimpuri de istorie ca un blestem, pe care nu-l poți ocoli și care cere ca cei mai buni fii ai acestui neam să nu aibă parte de mormânt și cruce. Unde-i mormântul lui Ioan Vodă cel spintecat de cămile? Unde au fost aruncate bucățile din trupurile lui HoreaCloșca și Crișan după ce au fost țintuite pe porțile cetății din Alba Iulia? Care-i fântâna care a devenit mormânt până la judecata de apoi pentru Tudor? Pe semne, pământul acesta, pentru a se putea spăla de păcatele fiilor lui, are nevoie nu numai de sufletele celor mai buni, dar și de trupurile lor. Ca un sorb nesăturat din poveștile bătrâne, lăcomia pământului a cerut apoi în continuare alte și alte jertfe de morminte necunoscute. I-a cerut trupul lui ManiuGeorge Brătianu, vlădici neîncovoiaţi, sute de preoți și bărbați din cei mai buni. Și pământul acesta încă nu s-a ostoit. Avea nevoie de pădure tânără, de trupuri răstignite la Pitești, Gherla, Aiud, Canal, pe crestele munților țării, din Bucovina până în Semenic și din Maramureș până în munții Dobrogei. Și a mai fost loc în acest pământ și de cenușa morților din 1989 aruncată într-un canal. Fi-vor destule oare mormintele de până acum?

   Ion Gavrilă Ogoranu

      Cheia victoriei noastre  

  Gesturile mărunte și apoi multiplicate de milioane de oameni pot transforma lumea…

Aici se află cheia victoriei noastre. Nu într-un lider, nu într-o grupare, nu în mari spectacole de forță sau violență, nici în armate sau bombe. Cheia constă, pur și simplu, în multe milioane de OAMENI făcând pașii corecti, alegeri morale, luând o atitudine curajoasă și sfidătoare. Victoria noastră constă în înțelegerea umanității asupra a ceea ce înseamnă a fi cu adevărat uman.

Constă în faptul că noi toți alegem să onorăm Creația în toate formele ei, în recunoașterea faptului că, în esență, suntem un întreg din care am venit și ne vom întoarce în același loc.

Constă în conștientizarea faptului că viața este o șansă trecătoare de a evolua și de a experimenta bucuriile și greutățile vieții organice, fizice, dar că suntem mult mai mult decât carne și sânge.

Vom câștiga și vom transforma lumea atunci când vom înțelege că tot ceea ce trebuie să facem este să ne transformăm pe noi înșine în oamenii care merită lumea la care visăm.

Nu trebuie să fii un erou, nu trebuie să salvezi pe nimeni altcineva, trebuie doar să devii cea mai bună expresie a ta. Asta este tot ce avem nevoie de la tine, aceasta este contribuția ta cea mai importantă la victoria noastră colectivă.

Așadar, concentrează-te pe vindecarea ta emoțională, pe sănătatea ta fizică, pe conștientizarea ta spirituală, pe busola ta morală, pe bunătatea și dragostea ta. Atunci vei fi devenit războinicul Luminii de care lumea are nevoie. Cu toții te vom iubi pentru asta, dar mai important, te vei iubi tu pe tine însuți.

    Laura Aboli

    Dacă oamenii ar ști!

      „Dacă oamenii ar ști că nu există religie!

        Dacă oamenii ar ști că religiile separă, distrug !

        Dacă oamenii ar ști că au totul în ei!

        Dacă oamenii ar ști cât de mare este potențialul lor de a iubi!

        Dacă oamenii ar ști că sunt liberi, nu ar trebui să fie supuși nici unei religii, nici unei filozofii, că ar fi bine să înainteze conectându-se doar la cine sunt, conectându-se la Ființele de Lumină!

        Dacă oamenii ar ști că Eu exist altfel!

        Dacă oamenii ar ști că Iisus există în imensa lui splendoare a Luminii și Iubirii!

        Dacă oamenii ar ști că singura religie este Religia Universală, Religia IUBIRII !

        Dacă oamenii ar ști asta, mâine SOARELE  ar străluci peste tot, ar străluci în  INIMĂ , ar străluci în toate casele.

        Dacă oamenii ar ști asta, nu ar  mai exista suferință, nu ar  mai exista boală,  ar  exista doar  FERICIRE, ar exista doar BUCURIE, ar exista doar seninătate !

        Dacă oamenii ar cunoaște Puterea Iubirii!

        Dacă oamenii ar ști toate acestea, și-ar deschide conștiința și, încetul cu încetul, ar percepe cealaltă lume, lumea Luminii, lumea iubirii! Nu ar trăi doar în lumea Pământului, ar trăi în lumea Pământului și în lumea pe care o numesc „invizibilă” și care este totuși atât de vizibilă și mai reală decât lumea lor actuală!

        Dacă oamenii ar ști toate acestea, viața nu ar fi aceeași, nu ar mai fi nici-o revoltă, nu ar mai exista violență!

        Dacă oamenii ar ști că sunt PREȚIOȘI unul pentru celălalt!

        Dacă oamenii ar ști că fraternitatea este o mare înțelepciune, o mare putere!

        Dacă oamenii ar ști, nu s-ar lăsa manipulați de bani sau de vreo putere!

        Dacă oamenii ar ști acest lucru, și-ar recăpăta integritatea, și-ar recăpăta libertatea, și-ar recupera puțin câte puțin înțelepciunea și ar regăsi  IUBIREA !

        Dar oamenii dorm! Oamenii au încă frică! Oamenii sunt încă prea fragili, prea manipulabili!

        Mâine oamenii vor ști, pentru că lucrăm astfel încât ființele să se trezească și să reușească să înțeleagă și să știe ce este important și ce nu ,să știe câtă iubire au și mai ales sa știe să o ofere. Să ofere iubire mai întâi pentru ei înșiși, apoi să se ofere  total vieții! „

      Sursa: Monique Mathieu

    Părintele Nicolae Steinhardt: Dumnezeu nu ne vrea proşti 

  Mă furnică pe dinăuntru văzând cum este confundat creştinismul cu prostia, cu un fel de cucernicie tâmpă şi lașă. Ca şi cum menirea creştinismului n-ar fi decât să lase lumea batjocorită de forţele răului, iar el să înlesnească fărădelegile, dat fiind că e prin definiţie osândit la cecitate şi paraplegie.

Când arde casa vecinului nu stau să mă rog şi să mă îmbunătăţesc; chem pompierii, alerg la cişmea. De nu, se numeşte că sunt fudul şi că nu-mi iubesc aproapele. Nicăieri şi niciodată nu ne-a cerut Hristos să fim proști. Ne cheamă să fim buni, blânzi şi cinstiţi, smeriţi cu inima, dar nu tâmpiţi. Numai despre păcatele noastre spune la Pateric „să le tâmpim”. Domnul iubeşte nevinovăţia, nu imbecilitatea.

Iubesc naivitatea, zice Leon Daudet, dar nu la bărboşi. Bărboşii se cade să fie înţelepţi. Să ştim, şi ei, şi noi, că mai mult rău iese adeseori de pe urma prostiei decât a răutăţii.

Nu, slujitorilor diavolului, adică şmecherilor, prea le-ar veni la îndemână să fim prosti. Dumnezeu, printre altele, ne porunceşte să fim inteligenţi. Pentru cine este înzestrat cu darul înţelegerii, prostia – măcar de la un anume punct încolo – e păcat: păcat de slăbiciune şi de lene, de nefolosire a talentului.

Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Fraza e clară şi regimurile totalitare cer credincioşilor să le dea ascultare şi respect. Iar mulţi creştini, care-şi confundă religia cu prostia, sar şi ei să le aprobe: „e text!”. Numai că nu citesc atent. Dăm Cezarului – se tălmăceşte: Statului – ce este al său, dacă e în adevăr stat şi se poartă în consecinţă.

Atunci însă când Statul nu mai e Cezar, ci Mamona, când regele se preface în medicine-man şi puterea civilă în ideologie, când cere adeziunea sufletească, recunoaşterea supremaţiei sale spirituale, aservirea conştiinţei şi procedează la „spălarea creierului”, când fericirea statală devine model unic şi obligatoriu, nu se mai aplică regula stabilită de Mântuitor, deoarece nu mai este îndeplinită una din condiţiile obligativităţii contractului: identitatea părţilor, lui Cezar i s-a substituit Mamona. Mântuitorul nu numai că n-a spus să dăm lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu şi lui Mamona ce este a lui Mamona, ci mai mult, a stabilit că nu poţi sluji şi lui Mamona şi lui Dumnezeu.

Când pe scaunul de domnie lumească este așezat un Cezar, îndemânarea nu este interzisă şi Biserica, de-a lungul veacurilor, şi-a avut politica ei. Dar când politica încape pe mâinile Celuilalt, se aplică regula vaselor engleze care făceau piraterie sub pavilion străin: de îndată ce bastimentul inamic deschidea focul, era înălţat steagul naţional.

Cezarului, cele cuvenite. Cu Mamona nicio legătură, oricât de mică – nici asupra punctelor comune. Lui Mamona numai blestemele din moliftele Sfântului Vasile cel Mare.

Diavolul: Să încheiem un pact. – Credinciosul: Nu. – Atunci hai să semnăm un document prin care recunoaştem şi tu, şi eu că doi plus doi fac patru. – Nu. – De ce? Nu admiţi că doi şi cu doi fac patru? De ce n-ai subscrie un adevăr incontestabil? – Nu-mi pun semnătura alături de a ta nici pentru a recunoaşte că există Dumnezeu.

Lumina nu este numai Beatitudine ci şi Înţelegere, în contrast cu prostia din care face o netrebnică armă diavolească.

  1. sfaturi de la părintele Nicolae Steinhardt   
  2. Dacă nu putem fi buni, să urmărim să fim măcar politicoși.
  3. Nimeni să nu silească pe aproapele său, nici măcar pentru a-i face bine
  4. Împrejurările sunt mai întotdeauna grele. Împrejurările nu pot fi scuză decât pentru ratați.
  5.  Prieten se numește omul care te ajută fără ca verbul să fie urmat de un complement circumstanțial de timp sau de loc sau de mod.
  6.  Elementara deșteptăciune e o îndatorire.
  7.  Biruința nu-i obligatorie; obligatorie e lupta.
  8.  Ochii noștri nu sunt concepuți pentru dispreț, ci pentru a exprima cu ei chipul iubirii ce se căznește să iasă din sufletele noastre.
  9.  În viața noastră nu există profesori mai severi decât viciile și incapacitățile noastre.
  10.  Drumul către iubire se îngustează când ne uităm spre ceilalți de la înălțimea vulturilor aflați în zbor.
  11. Dumnezeu iubește nevinovăția, nu imbecilitatea.

   Drum drept spre Lumină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu