marți, 29 august 2023

Dezastrul în care băltim

 


România drogaților! România reală este imaginea falimentului total al educației actuale. La fiecare pas, în orice cătun, în orice contact cu această realitate devastatoare, oricine, cu minte în cap, poate constata cât de educată este populația numită activă. Numai imbecilii cocoțați în funcțiile statului criminal nu văd cât de jos s-a ajuns. În timp ce și ciobanul fără școală, dar educat de familie și comunitate observă dezastrul, ei, potentații văd totul în roz ca și când ar fi cu toții niște drogați. În această euforie în care băltesc cei din fruntea statului, întărindu-i caracteristicile statului criminal, devine evident că educația invocată de mulți reprezintă „un moft”, acești mulți fiind considerați de ei minoritari.

Ce nevoie e de educație din moment ce funcțiile sunt ocupate de jos până la cel mai înalt nivel de neșcoliții analfabeți? Ați urmărit, așa numitul, discurs silabisit al lui Ciolacu, primul ministru, care din 60 de secunde, 55 trăgea cu coada ochiului spre foaia încredințată de ciraci, de unde să citească? Un discurs, la modă azi, silabisist, identic până la suprapunere cu silabisismele lui Iohannes, neamțul promotor al „României educate”, Bode cel școlit întocmai ca PLG, Ciucă generalul avansat la apelul de noapte, Deca școlită, chipurile, în străinătate, Gorghiu cea galonată de o universitate de valoarea celei ce l-a galonat și pe Ciolacul ș.a.m.d.

Cum spuneam, România educată este România pe care și-o râvnesc ei, ei neștiutorii cronici de carte, analfabeții consacrați și slugarnici, o Românie a proștilor, prostită după chipul și asemănarea lor. Dacă nu ar fi jalnic, Ciolacul stăruind în mârlănia specifică analfabeților cărora le îngroașă rândurile, ar fi demn de comediile lui Caragiale. El, neșcolitul se dă gurul național: viteaz, neînfricat, gata „să-și pună pe masă mandatul de prim-ministru, pe motiv că unii mai cârtesc la programele lui de așa zisă reformare a statului”. Ce conține acest program? Taxe și impozite pentru fraierii de serviciu, adică pentru cei ce respectă legea, soluții mafiote pentru ai lui – traficanții și consumatorii de droguri, beneficiarii pensiilor de 25.000 mii euro pe lună, ai unor salarii și de peste 40 de ori mai babane decât cele ale profesorilor și muncitorilor încă rămași în țară, perpetuarea înaltei protecții a mafioților prin perpetuarea sistemului statului ticăloșit gen Caracal, Vama Veche, Botoșani, Urziceni, Gorj ș.a.m.d. O întrebare retorică de altfel rămâne semnificativă: Care partid se află în fruntea județului Olt, Ciolacule, de peste 3 decenii împărțind dreptatea, inclusiv în cazul Caracal, unde interlopul Dincă a făcut legea, răpind copilele oamenilor și nenorocindu-i pe viață? Oare susținătorii acestui partid cum s-ar manifesta dacă le-ar răpi propriile copile mafioții susținuți de exact partidul ce guvernează Oltul? Dincă este după gratii, însă omerta îi protejează pe susținătorii din tenebrele grotelor lumii actuale. Expresia românească „o mână o spală pe cealaltă și ambele fața” este concludentă, numai că, mâinile murdare, mizerabile, vor năclăi mereu în mocirlă fața afișată lumii de fiecare.

De ce spun că Ciolacu și gașca lui pesedisto-penelistă joacă bambilici cu românii? Foarte simplu! Pentru că acești impostori luând poziția surdo-muților și orbilor simulează că nu văd. Ce nu văd? Dezastrul și nu-i intuiesc într-un fel cauzele. Acest dezastru pe care l-au girat în România. Ei vor, chipurile, reformă cu orice preț. Din nou, vorba lui nenea Iancu „să nu se schimbe nimic sau să se schimbe pe ici pe colo doar în punctele esențiale”. Spus altfel, câteva schimbări cu rol de praf în ochi pentru români care au menirea de a-i împovăra tot pe ei, dar și de a-și salva clientela. Ciolacu se dă dârz, hotărât, român adevărat, susținător al economiei naționale, însă prin tot ce face și dovedește factual, la fel ca Ciucă și liberalii vopsiți, întărește impostura. Ei, vorbesc despre reforma statului. Care reformă impostorilor și nesimțiților, care prin tot ce faceți îngropați satul românesc și mențineți sate, comune, orașe, municipii, județe care supuse dezastrului demografic, economic și administrativ produc găuri în buget fără a aduce nimic la acest buget? Nu sunt adeptul desfințării comunităților locale, mai ales de tip rural, dar, după ce le-ați distrus ființa, de ce mai mențineți cadavrele, impostorilor? Am spus mereu: statul român dispune de bani, însă acești bani tezaurizați doar prin efortul unora, cinstiți și onești sunt aruncați în găruile negre create de rechinii ce gravitează în jurul arcului guvernamental actual. Fie că e vorba de PNL, fie că e vorba de PSD sau invers. Discursurile populiste și sforăitoare la care apelează Ciolacul provoacă greață, el comportându-se ca și când de peste douăzeci de ani ar fi fost în afara scenei politice. Acum, atât el cât și Tudose și alți ciraci din juru-i, după ce au căpușat PNL-iștii îi învinuiesc de dezastrul în care au dus țara. Am intuit- postările anterioare stau mărturie- această mârșăvie, iar PNL-iștii, slugile lor jegoase își merită soarta. Însă revenind din nou la realitatea politică, de ani buni ea poartă amprenta PSDNL, altfel spus, dezastrul e creat în concubinaj de PSD și PNL, dar răspunderea în această situație este solidară. Și iarăși o întrebare: Măi Ciolacule, patriotule, românule neaoș, judecător și distribuitor al dreptății, nu tu ești cel ce l-ai slugărit pe Hayssam? Nu tu în bărbița-ți neigienizată trebuie să recunoaștem ai stat pitit pe lângă Ponta, Dragnea, Viorica Dăncilă? Nu i-ai „populat” tu, bărbiță neigienizată, pe toți în partea… dorsală, încurajându-i? Populat și pupat! Ei, la care se alătură Năstase, Iliescu, Geoană, Grindeanu, Tudose, dar mai ales românii, îți spun fără jenă: „Hai sictir!”. Pentru că tu, anonimule, îi depășești în demagogie, îi depășești în șarlatanii, dar ca minte, ești surclasat!

Coborând până la rădăcina tuturor lucrurilor, iar rădăcina stă în sistemul mafiot,politic, administrativ, decizional, juridic, polițienesc ș.a.m.d., toate cu profunde reverberații în opinia publică, dar mai toate mizând pe memoria scurtă a românilor nu putem face abstracție de fundamentele acestui stat mafiot. Stat adânc înfipt în starea actuală a societății, la rândul ei creată cu bună știință de partidele aflate chiar vremelnic în actul guvernamental. Cu toții au urmărit crearea unui stat polițienesc, un stat al procurorilor, judecătorilor, milițienilor- protejat la cel mai înalt nivel de politruci- și al serviciilor. Într-un asemenea stat deja impus, un judecător prins încă din perioada studenției la Drept în haznaua consumatorilor și traficanților de droguri, el însuși, conform Constituției, girant al democrației, dar captiv în plasa interlopilor, el însuși cercetat de mascați, de poliția română și judecat într-un proces aflat sub auspiciile droguri de Tribunalul Deva, tare în mămică, depășește, aidoma drogatului criminal de la Vama Veche, momentul și devine magistrat, calitate în care nu doar că nu se dezminte de trecutul impregnat de mafiotisme, ci continuă chiar a se bălăcări printre interlopi. Un judecător susținut politic întru’ restabilirea legalității și împărțirea dreptății.

Ei bine, imaginați-vă că acest judecător e pus să-l investigheze și condamne pe criminalul drogat de la Vama Veche. Ce hotărâre va lua el aflat în fața colegului obișnuit exact cu ceea ce practica judecătorul? O hotărâre corectă? Ei, aș! I se va arăta dosarul stufos ce-l face incompatibil cu funcția dacă îndrăznește a cârti. Așa că, antentul anilor 90 de pe frontiscipiul jurnalului „Dreptatea” prezentată ca făptură cu chip uman, dar cu capul spart „Dreptate, ochii triști vor să te vadă!” rămâne mereu actual. Iar ca judecătorul trăit printre mafioți pot fi ușor detectați procurori, polițiști, politicieni la toate nivelurile. Nu generalizăm, dar sunt destui. Ei, în spiritul omertei își dau mâna acționând împotriva oamenilor cinstiți, nesusținuți de cineva și protejându-și faliții chiar dacă toată lumea știe bandiți.

Cine o susține pe PLG, rectorul pirat care a încălecat U.C.B., aducând-o într-un singur an pe ultimul loc între universitățile românești? Vom analiza și cine stă în spatele impostoarei și de ce o femeie ușoară, cum o califică peste 75% dintre cei ce o cunosc, s-a trezit nu doar în fruntea U.C.B., ci și a CEO. Are merite!

Adrian Gorun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu