duminică, 18 decembrie 2011

La Consiliul de Mediere, toate vechi si toate nouă !

16 decembrie 11:56
CONFERINTA MEDIATORILOR EDITIA A III A - Pareri personale

Am mers la conferinta, ceva normal pentru un mediatoar.Doar este conferinta mediatorilor la care trebuia, din respect pentru profesie, sa participe toti mediatorii.

Asa ar fi normal.Criza bato vina si alte neajunsuri a facut din aceasta conferinta sa fie una de familie.

O familie mica ce e drept care, din cate am observat, cu nemultumiri in randul propriilor membri, in interiorul lor fara exteriorizare.

O conferinta anuala este de fapt A.G.a mediatorilor in cadrul careia ar trebui prezentat raportul de activitate, bilantul contabil pe anul in trecut, in curs si viitor daca iesti aproape de sfarsitul anului.De regula conferintele, idem AG , se organizeaza in primele 3 - 4 luni ale anului, dar in mediere totul e pe dos, si nu e noutate.

Ce pot sune despre ce s-a intamplat la conferinta?Nimic nou, subiecte de gradinita, maxim clasa I.

A fost de fapt conferinta consiliilor dupa cum unii colegi mediatori au afirmat in discursurile lor, in timpul alocat discutiilormediatorilor de cca 5 minute.

Sase ore sau laudat, punand acelasi CD(sa nu mai spun disc) consiliile, primul, al doilea si mai putin al treilea ca, nu avea cu ce sa mai sa laude deoarece se laudasera in timpul prezentarii primelor doua.

Nu are rost sa fac o apologie a discursurilor membrilor primelor consilii pentru ca mediatorii sunt satui de aceiasi melodie care, dupa parerea mea a devenit slagar si nici al unora care sunt in al treilea consiliu proveniti din primele doua.

Exceptie facand discursul de valoare a lui Ady Gavrila, dar nu il expun sa nu cad in plasa discriminatorului.

Ce am remarcat, este fair play-ul lui Mugur Mitroi care, din bun simt, pe fata jignit de o fosta camarada si o actuala si fosta camarada,a suportat jignirile, ce e drept elegante,a preferat sa nu dea nicio replica.

Ce am mai constatat, si e trist, unii din noi membrii ai consiliului nici nu se cunosteau intre ei!

Singurii, in discursurile lor, ma refer la noi membri, care au fost fermi in ce vor sa faca au fost Dorin Badulescu si Coste Stefan, cei lalti mionit de pisica sau latrat de caine la luna.

Parerea mea, ca nou membru ,in discursul tau catre mediatorii, sa nu vii cu nimic concret, in afara de o anecdota sau banc, nici nu stiu ce a fost si sa nu prezinti siguranta in comportament, este sa te retragi.

Cel putin cei lalti chiar daca au cantat pe inregistrare, inclin sa le dau nota doi

Nu nominalizez dar poate pe alte canale veti afla la cine fac referire.

In loc de concluzie, sa-i lasam in pace, ca oricum se vor calari singuri, o simt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu