miercuri, 7 decembrie 2011

Ministrul Funeriu a demis din greşeală şi conducerea liceului Manet (zic Catavencii)

Ministrul Funeriu a demis din greşeală şi conducerea liceului Manet
O mică încurcătură birocratică a stîrnit un val de proteste ieri după-amiază pe holurile Ministerului Educaţiei, pentru că nimeni n-a cercetat documentul prin care ministrul Funeriu nu decapita liceul Jean Monnet, ci Édouard Manet.
Ce părere are MECTS despre acest incident? “Da, e un fapt puţin stînjenitor, hihihi, se mai întîmplă şi din astea”, ne-a declarat doamna Liliana Ţîrcovnicu, şefa de cabinet a ministrului Educaţiei. “Dar ce să facem, sîntem foarte aglomeraţi de cînd cu epidemia asta de curve în licee,  trebuie să dăm afară cît mai mulţi profesori, că altfel sigur o scăpăm de sub control!”
Şi totuşi, cum a apărut confuzia? “Vedeţi dumneavoastră, cred că a scris greşit Camy, secretara domnului ministru. Ştiţi, ea a făcut şcoala de secretare la SNSPA şi se descurcă mai greu cu de-astea. Dar nu cred că e vina ei, sărăcuţa, că liceele de la noi au nişte nume atît de complicate. Adică, spuneţi şi dumneavoastră: Monnet, Manet, tot a money sună pînă la urmă.”
Îşi va retrage ministrul ordinul? “Aaaa, nu, că deja l-am publicat în Monitorul Oficial, acum ar trebui să cerem drept la replică, e complicat. Da’ am trimis o echipă de inspectori în control şi la liceul ăla, sigur găsesc ei ceva nasol.”
La această oră, conducerea liceului de arte plastice şi meserii Édouard Manet tot nu şi-a revenit din surpriză. Directorul Mihai Nistor plînge pe şevalet, în timp ce adjucta sa, profesoara de engleză Margareta Popa, a făcut un şoc nervos şi repetă în continuu “Romania the land of stupid”


SURSA : CATAVENCII.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu